Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om

Smakupplevelse

FourFriends!

Mersmak! Eftersom våra produkter är gjorda på rena råvaror så smakar och luktar de också gott. Det gäller allt i FourFriends-serien från torrfoder, köttkorvar, kosttillskott till belöningsgodis för både katten och hunden. Nyttigt kan vara gott! Vi har inga onödiga tillsatser och ingredienser i våra produkter.

Smakupplevelse

Katter kan vara lite speciella med sitt val av mat och det är inte alltid det sitter i smaken, de har bara 473 smaklökar jämfört med människan som har över 9.000. Lukten av maten har större betydelse, även form, temperatur och konsistens spelar roll. Vårt tips är att när man väljer att bjuda katten på en ny mat, låt det ta några dagar för katten att vänja sig vid den nya maten. Ställ fram den nya bredvid den gamla så kommer kattens nyfikenhet så småningom att ta över så att den vågar smaka.

Katt som spanar mot en hög med spannmålsfritt torrfoder från FourFriends.

När man byter foder till en hund är det också viktigt att det får ta lite tid. Det kan ta många veckor innan hundens mage har ställt om sig till den nya sammansättningen av maten. Vi rekommenderar att första dagen ge 10 % av det nya fodret och 90 % av det gamla. Dag två 20% nytt och 80% gammalt och så vidare, så att foderbytet tar minst 10 dagar.

2020-01-21T09:49:23+01:00

Dela på sociala medier: