Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om
Om FourFriends2018-10-30T08:45:30+01:00

Vi älskar hundar och katter

Välkommen till vår hemsida om FourFriends. Här kan du läsa om historien bakom och hur vi tänker kring produkterna i FourFriends-serien. Får du inte svar på dina frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@fourfriends.se

  • Katt som spanar mot en hög med spannmålsfritt torrfoder från FourFriends.

Smakupplevelse

Eftersom våra produkter är gjorda på rena råvaror så smakar och luktar de också gott. Det gäller allt i FourFriends-serien från torrfoder till belöningsgodis för både katten och hunden.

  • Röd huskatt ligger och njuter i famnen på matte, som har en grovstickad vit tröja på sig.

100% nöjd

Självklart har vi 100% smakgaranti. Skulle din katt eller hund mot förmodan inte tycka om FourFriends, så får du lämna tillbaka maten.

  • Kattunge med alldeles för stora hörlurar på sitt huvud.

Kontakt

Vi vill gärna att du kontaktar oss och hjälper till med dina frågor och funderingar rörande alla FourFriends-produkter...

  • Hund som ligger på mattes mage vid en stenig strand.

Historia

Bakom FourFriends hittar du familjeföretaget Lupus, beläget i Västerås. För några år sedan dök tanken upp att vi kanske kan göra en egen kattmat, som vi får bestämma kvaliteten på.

  • Två hundar kappspringer genom en park om ett äpple som den ena har i sin mun.

Varför FourFriends?

Tanken med FourFriends är att göra en mat som får din katt och hund att bli frisk, stark och strålande - inifrån och ut eftersom vi vet att mage och hälsa går hand i hand.

  • sören fernström sveriges mest klappade katt

Hemlösa katter

FourFriends är stolt samarbetspartner med Sören, som är Sveriges mest klappade katt. För varje klapp tar han en krona som han i sin tur skänker till hemlösa katter i Sverige.