Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om

Historia

Historia

Bakom FourFriends hittar du familjeföretaget Lupus, beläget i Västerås. Vi på Lupus älskar hundar och katter. Nästan alla på företaget är djurägare och många av våra besökare undrar om det är fler hundar än anställda på kontoret…

En idé föddes

För några år sedan dök tanken upp att vi kanske kan göra en egen kattmat, som vi helt får bestämma sammansättningen och kvaliteten på. Sagt och gjort – februari 2012 lanserades kattmaten i Sverige, som vi i samråd med kattbeteenderådgivare Susanne Hellman Holmström, utvecklade från våra erfarenheter och breda kunskap. 2013 blev nästa steg helt naturligt en hundmatsserie. Därefter har det ramlat på med fler FourFriends-produkter och om dessa kan du läsa om på denna hemsida.

Hund som ligger på mattes mage vid en stenig strand.

Vi har anpassat våra recept och produkter för de behov som finns hos våra skandinaviska hundar och katter, på önskemål från er konsumenter och maten tillverkas i toppmodern fabrik i Prag med noga utvalda råvaror. FourFriends ska alltid stå för hög kvalitet och omtanke, oavsett vilken produkt det gäller.

Mer om Lupus Foder AB

Lupus Foder AB är sedan 1993 en leverantör inom veterinär- och zoofackhandeln i Sverige och representerar 15 starka varumärken som håller högsta kvalitet.  Lupus levererar produkter till över 700 återförsäljare i landet. 2023 blev Lupus en del av VAFO Group.

Läs mer om Lupus och bekanta dig med andra produkter under samma tak på lupus.se.

2024-01-23T16:45:42+01:00

Dela på sociala medier: