Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om

Hög kötthalt

Maxat med kött

Ger de bästa förutsättningarna för din hund eller katt att utveckla smidiga och starka muskler, samt bidrar till en tät och fin päls. Eftersom både katter och hundar är köttätande djur (även om katten är mer extrem karnivor) så tycker vi att det ska äta en kost baserad på mestadel kött. Därför har vi hög köttandel i våra torrfoder, upp till 60 % av påsens totala innehåll är rent kött utan köttbiprodukter och upp till 92% av det totala proteininnehållet är av animaliskt ursprung!

Kycklingfiléer med örter och kryddor, som ligger på en rund skärbräda av trä.

Torkat kött

Alla våra köttråvaror torkas först ner till ett köttmjöl innan de blandas med de andra ingredienserna. Skulle vi använda oss av färskt kött, så kommer 70 % av råvaran förångas under tillverkningen och det blir bara 30 % kött kvar i den färdiga kulan.

Vi har valt lättsmält kycklingkött till de flesta av våra recept, men har man behov av att byta proteinkälla om man misstänker överkänslighet mot kyckling eller av annan anledning, så finns det alternativ med till exempel lax, lamm, vildsvin, hjort, anka eller kalkon att välja mellan.

Klicka här för att komma till en översikt av FourFriends hundfoder och här för att se vilka sorter som finns i FourFriends kattfoder.

2021-07-08T11:43:39+02:00

Dela på sociala medier: