Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om

Några av våra nöjda kattuppfödare

Nöjda uppfödare!

Vi vet att en framgångsrik uppfödare har höga krav på foder! Vi har idag många nöjda användare av FourFriends i vår uppfödarklubb. Här kan du läsa vad några av dem har att säga om fodret.

Är du nöjd FourFriends-uppfödare och vill dela med dig till andra kontakta oss gärna.

”Mitt namn är Ulrika Stefansson och Min stora hobby och passion är att föda upp kattrasen brittiskt korthår. Att föda upp sunda katter och att ha en djurhållning i topp är prio ett för mig. För att möjliggöra detta är en av mina viktigaste hörnstenar att utfodra med bra mat, en balans mellan torrfoder och blötmat. FourFriends Big Bite Grain Free är basen i min utfodring och jag är mycket nöjd! Ett bra torrfoder för mig är ett torrfoder som är tillverkat utifrån att katten är en renodlad köttätare men också en garanti att den får i sig alla viktiga ämnen. Mina katter mår utmärk av att äta Four Friends: stabila magar, sällan kräkningar, bra hull och fina pälsar.”

Neva Masqurade tumnagelUlrika Stefansson, Suncat´s
2020-09-14T12:57:41+02:00