Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om

Några av våra nöjda hunduppfödare

Nöjda uppfödare!

Vi vet att en framgångsrik uppfödare har höga krav på foder! Vi har idag många nöjda användare av FourFriends i vår uppfödarklubb. Här kan du läsa vad några av dem har att säga om fodret.

Är du en nöjd FourFriends-uppfödare och vill dela med dig till andra, kontakta oss gärna.

”Vilken skillnad! När vi ville prova ett foder med lax föll valet på FourFriends Derma Coat. Detta har vi inte ångrat! Vi ser en klar skillnad på pälsarna. Hundarna kommer fortare i päls efter en fällning och de håller pälsen under en längre tid. För oss som aktiva utställare är detta mycket viktigt. Dessutom älskas Derma Coat av våra hundar och deras magar är alltid bra. Vi rekommenderar gärna FourFriends!”

Jackrussel Terriervalp tumnagelJohnny Andersson & Ulrika Nordieng, Kennel Lundecock’s

Framgångsrik uppfödning av Shetland Sheepdog. Kennelns första kull föddes 1984 och de tilldelades Hamiltonplaketten 2011.

”Uppfödning och utställande är en livsstil! För att kunna vara på en hög nivå, med all tid, energi och resurser det kräver, så måste hundarna vara i toppkondition. Det tycker vi att våra hundar är, mycket tack vare FourFriends!”

Jackrussel Terriervalp tumnagelHelena & Fanny Hellström, Kennel Heatwave

1968 var starten för en framgångsrik uppfödning av Golden Retriever och utökades senare med långhårig dvärg- och kanintax. Flera världsvinnartitlar finns på meritlistan för denna kennel.

”Våra hundar har sedan en tid tillbaka ätit FourFriends Sensi Dog High Calorie. Aptiten är god, magar, pälsar och muskler är i toppkondition. Vi och våra hundar är verkligen nöjda. Med det breda utbudet i serien finns det alltid något foder som passar våra hundar. Det känns jättebra att hitta ett kvalitetsfoder som uppfyller våra högt ställda krav. Vi kan verkligen rekommendera FourFriends.”

Jackrussel Terriervalp tumnagelSusanne & Jan Segersten, Kennel Bellomis

Uppfödning av strävhårig tax och engelsk bulldogg. Susanne Segersten hade sin första kull 1990.

2020-09-14T12:59:27+02:00