Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om

Färskfoder – mer än bara hundmat

Färskfoder – mer än bara hundmat

fourfriendsk köttkorv med aktiveringsleksak

I vårt hundmatssortiment finns FourFriends köttkorvar. Dessa korvar är fyllda med kött och alla vitaminer som tillgodoser hundens behov och är därmed ett helfoder, men går även utmärkt att använda som ’topping’ till ditt torrfoder. Att korvarna dessutom är spannmålsfria och utan kemiska konserveringsmedel är mycket uppskattat och ett extra plus för en skonsam kost till din vovve.

Köttkorvarna finns i fem olika sorter- Puppy,  Adult Kyckling & Potatis, Adult Kalkon & Morötter, Adult Fisk & Morötter och Power Beef & Liver.

Smart förpackning

En stor fördel med den tätslutande plastförpackningen som omger köttkorven är att den kan förvaras oöppnade i rumstemperatur och därmed perfekt att ha med sig på resan, ut i skogen eller träningsplanen. När du öppnat din korv så förvarar du den i kylskåp. Korven har i kylt tillstånd en fast konsistens och passar då perfekt att skära upp i skivor eller kuber innan servering. Går givetvis utmärkt att frysa in i lagom portionsförpackningar för enklare servering och längre hållbarhet.

Mer än bara mat

Användningsområdet för köttkorven är många och här kommer några tips på vad korven är bra till:

  • Skär i bitar och frys in för att sedan använda som belöning
  • Hundglass! Fyll glassformar med köttkorv, stick ner en tuggpinne eller Four Friends Beef Sticks och stoppa in i frysen. Svalkande belöning en varm sommardag.
  • Aktivering! Fyll ett aktiveringsföremål liknade ex. Kong eller gummiben och stoppa in i frysen. Ger hunden långvarig aktivering som är mycket uppskattad.
  • Miljövänligt alternativ! Brukar du ge riktiga märgben till hunden och har gamla tomma märgben liggande? Fyll dem med FourFriends köttkorv, stoppa in i frysen och återanvänd!
  • För uppfödare! Köttkorven tillsammans med lite vatten ger en såsig köttgröt som är en perfekt första måltid för de allra minsta.
fourfriends köttkorv som isglass till hunden

Dela din köttkorv med oss

Det var några förslag på hur du kan använda vår köttkorv från våra följare på Instagram. Har du några fler tips eller vill dela din hunds bästa köttkorvs-stund  tagga oss gärna på Instagram med @fourfriendssverige, #fourfriendsköttkorv # fourfriendssverige.

Lycka till och hoppas du och din hund också gillar korven lika mycket som vi gör.

Tack till  @working.bc ,@jennycarlsson , @spanielsisters och @ripaochsini för era fina inlägg på tips.

PS FourFriends köttkorv finns även till katt, dessa kan du läsa mer om på vår hemsida och våra sociala medier.

Relaterade artiklar

Hund

Taggar

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#12) deprecate_post_aggregated_fields_for_attachement is deprecated for versions v3.3 and higher
Type: OAuthException
Code: 12
Click here to Troubleshoot.
2021-10-20T14:23:04+02:00