Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrev om

Våtfoder – mer än bara hundmat

fourfriendsk köttkorv med aktiveringsleksak

I vårt hundmatssortiment finns både FourFriends köttkorvar och Single Protein burkmat. Dessa våtfoder är fyllda med kött och alla vitaminer som tillgodoser hundens behov och är därmed ett helfoder, men går även utmärkt att använda som ’topping’ till ditt torrfoder. Att våtfodret dessutom är spannmålsfria och utan kemiska konserveringsmedel är mycket uppskattat och ett extra plus för en skonsam kost till din vovve.

Köttkorvarna finns i fem olika sorter- Puppy,  Adult Kyckling & Potatis, Adult Kalkon & Morötter, Adult Fisk & Morötter och Power Beef & Liver.

Burkmaten finns i sju olika sorter- Biff, Lamm, Lamm & Ris, Tonfisk & Potatis, Kalkon, Hjort & Potatis och Vildsvin.

Enkelt att ta med

Fördelar med både köttkorven och burkmaten är att de kan förvaras oöppnade i rumstemperatur och därmed perfekt att ha med sig på resan, ut i skogen eller träningsplanen. När du öppnat din korv eller burk så förvarar du den i kylskåp. Korven och  har i kylt tillstånd en fast konsistens och passar då perfekt att skära upp i skivor eller kuber innan servering. Givetvis går det utmärkt att frysa in både burkmaten och köttkorven i lagom portionsförpackningar för enklare servering och längre hållbarhet.

fourfriends köttkorv som isglass till hunden

Topp 5 – Våra bästa tips

Användningsområdet för köttkorven och burkmaten är många och här kommer några tips på vad korven är bra till:

  • Skär i bitar och frys in för att sedan använda som belöning

  • Hundglass! Fyll glassformar, stick ner en tuggpinne eller FourFriends Beef Sticks och stoppa in i frysen. Svalkande belöning en varm sommardag.

  • Aktivering! Fyll ett aktiveringsföremål liknade ex. Kong eller gummiben och stoppa in i frysen. Detta ger hunden långvarig aktivering som är mycket uppskattad.

  • Miljövänligt alternativ! Brukar du ge riktiga märgben till hunden och har gamla tomma märgben liggande? Fyll dem med FourFriends köttkorv eller burkmat, stoppa in i frysen och återanvänd!

  • För uppfödare! Köttkorven Puppy tillsammans med lite vatten ger en såsig köttgröt som är en perfekt första måltid för de allra minsta.

Var med du också!

Det var några förslag på hur du kan använda vår köttkorv och/eller burkmat. Har du några fler tips eller vill dela din hunds bästa köttkorvs- eller burkmats-stund, tagga oss gärna på Instagram med @fourfriendssverige, #fourfriendssverige.

Lycka till och hoppas du och din hund också gillar våtfodret lika mycket som vi gör.

Köttkorvar
Burkmat

Relaterade artiklar

Hund

Taggar

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#12) deprecate_post_aggregated_fields_for_attachement is deprecated for versions v3.3 and higher
Type: OAuthException
Code: 12
Click here to Troubleshoot.
2022-07-07T10:58:28+02:00

Dela på sociala medier: