Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gå med i vår uppfödarklubb – hund

FourFriends för uppfödare

Kul att du hittat hit och är intresserad av FourFriends produkter  och vad vi kan erbjuda dig som uppfödare.

Har du ett registrerat kennelnamn och haft en kull senaste två åren så får du tillgång till extra förmåner genom att ladda ner vår FourFriends-app på Google Play eller App Store (lanseras 15 april 2020).  Det är gratis och du förbinder dig inte till något. När du laddat ner appen och skapat ett konto så går du in på din profil och väljer Uppgradera Konto.

Har du frågor om våra uppfödarerbjudanden kan du kontakta oss på breeder@fourfriends.se  eller tel: 021-471 72 00 och gällande appen kontakta oss gärna på support@fourfriends.se

Har du frågor gällande näringslära eller foder hjälper gärna vår näringsrådgivare dig! Du kan antingen ställa din fråga via vårt formulär , ringa 021-471 72 10 eller mejla till meri@fourfriends.se

Vad kan vi erbjuda dig som uppfödare?

Vi har mycket vi kan erbjuda dig som uppfödare, allt från bra priser på produkter via vår app, till rådgivning och support från vår näringsrådgivare.

Läs mer

Några av våra nöjda uppfödare!

Vi vet att en framgångsrik uppfödare har höga krav på foder! Vi har idag många nöjda användare av FourFriends i vår uppfödarklubb. Här kan du läsa vad några av dem har att säga om fodret.

Läs mer
2020-04-27T10:45:34+00:00