Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Erbjudanden till dig – kattuppfödaren

Erbjudanden till dig

  • Rabatter i App

  • Köp 3 få 4:e utan kostnad

  • Gratis kattungepaket

Uppfödarrabatt

Är du en aktiv kattuppfödare med registrerat stamnamn så får du möjlighet att få 4:e säcken utan kostnad när du handlar FourFriends torrfoder och 7:e säcken utan kostnad när du handlar kattsand i din butik.  Du får tillgång till din uppfödarrabatt genom att ladda ner FourFriends App och uppgradera ditt konto. Du hittar uppgradering av konto under Din Profil, där klickar du på Uppgradera Konto och bifogar bild på kennelbevis.  (Appen finns på App Store och Google Play f.r.o.m 15 april 2020.)

Neva Masqurade kattunge myser i en filt.

Kattungepaket

Medlemmar i vår uppfödarklubb, som använder FourFriends till sina katter, kan beställa kattungepaket utan kostnad att lämna med vid leverans av kattungarna. Detta är en hjälp för att du som uppfödare ska kunna rekommendera kattungeköparna att fortsätta använda det foder som kattungarnarn är vana vid sedan tiden hos dig. Ett foderbyte precis vid leverans kan få en kattungemage ur balans och om kattungeköparna följer dina rekommendationer får kattungen fortsätta äta ett välbalanserat och näringsriktigt foder för att utvecklas på bästa sätt. Ett tips är att redan innan leverans prata med kattungeköparen om vad de ska köpa hem för foder!

Våra uppskattade kattungeväskor innehåller normalt 300 g FourFriends Kitten, en snygg kattungemapp för alla viktiga papper, information om fodret samt en rabattkupong, ett schampoprov från Espree, en liten flaska Urine off och en leksak.

Beställ kattungepaket

Support

Ibland uppstår frågor och även den mest rutinerade kan ibland behöva support. Du kan ställa frågor gällande foder oh näringslära till vår näringsrådgivare Meri Hakkarainen, antingen via knappen nedan eller skicka ett mejl till meri@fourfriends.se.

Ställ din fråga här

Sociala medier

Följ oss gärna på facebook och instagram. Vi vill gärna se vad våra FourFriends-uppfödare gör, så dela gärna med dig av ditt liv med din katt/katteri genom att hashtagga på Instagram med #fourfriendsbreeder och #fourfriendssverige

2020-04-09T14:17:43+00:00