Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Erbjudanden till dig – kattuppfödaren

Erbjudanden till dig

Bonus

Som medlem i vår uppfödarklubb får du poäng på alla köp av FourFriends kattprodukter. Vårt uppfödarsystem är ett poängsystem som gäller ALLA våra produkter till katt. Du får alltså poäng även om du köper FourFriends kattsand, burkmat, köttkorvar till katt, kattgodis och kosttillskott till katt. För varje krona du handlar får du  1 poäng. Det innebär att du snabbt kommer upp i poängsaldo och på så vis får en bonuscheck ofta hemskickad till dig.

Läs mer om vårt poängsystem på länken här och anmäl dig redan idag till vår uppfödarklubb.

Anmäl dig till uppfödarklubben

Kattungepaket

Medlemmar i vår uppfödarklubb, som använder FourFriends till sina katter, kan beställa kattungepaket utan kostnad att lämna med vid leverans av kattungarna. Detta är en hjälp för att du som uppfödare ska kunna rekommendera kattungeköparna att fortsätta använda det foder som kattungarnarn är vana vid sedan tiden hos dig. Ett foderbyte precis vid leverans kan få en kattungemage ur balans och om kattungeköparna följer dina rekommendationer får kattungen fortsätta äta ett välbalanserat och näringsriktigt foder för att utvecklas på bästa sätt. Ett tips är att redan innan leverans prata med kattungeköparen om vad de ska köpa hem för foder!

Våra uppskattade kattungeväskor innehåller normalt 300 g FourFriends Kitten, en snygg kattungemapp för alla viktiga papper, information om fodret samt en rabattkupong, ett schampoprov från Espree, en liten flaska Urine off och en leksak.

Beställ kattungepaket

Support

Ibland uppstår frågor och även den mest rutinerade kan ibland behöva support. Du kan ställa frågor gällande foder oh näringslära till vår näringsrådgivare Meri Hakkarainen, antingen via knappen nedan eller skicka ett mejl till meri@fourfriends.se.

Ställ din fråga här

Sociala medier

Följ oss på facebook och instagram. Vi vill gärna se vad våra FourFriends-användare gör så dela gärna med dig av ditt liv med din katt/ditt katteri genom att hashtagga #fourfriendsbreeder och tagga oss med @fourfriendssverige

2019-01-15T12:37:35+00:00