Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Erbjudanden till dig – hunduppfödaren

Erbjudanden till dig

  • Rabatt via App

  • Köp 3 få 4:e utan kostnad

  • Gratis valppaket!

Uppfödarrabatt

Är du en aktiv uppfödare med registrerat kennelnamn så får du möjlighet att få 4:e säcken utan kostnad när du handlar FourFriends torrfoder i din butik.  Du får tillgång till din uppfödarrabatt genom att ladda ner FourFriends App och uppgradera ditt konto. Du hittar uppgradering av konto under Din Profil, där klickar du på Uppgradera Konto och bifogar bild på kennelbevis.  (Appen finns på App Store och Google Play f.r.o.m 15 april 2020.)

Valppaket

Medlemmar i vår uppfödarklubb, som använder FourFriends till sina hundar, kan beställa valppaket utan kostnad att lämna med vid leverans av valparna. Detta är en hjälp för att du som uppfödare ska kunna rekommendera valpköparna att fortsätta använda det foder som valparna är vana vid sedan tiden hos dig. Ett foderbyte precis vid leverans kan få en valpmage ur balans och om valpköparna följer dina rekommendationer får valpen fortsätta äta ett välbalanserat och näringsriktigt foder för att utvecklas på bästa sätt. Ett tips är att redan innan leverans prata med valpköparen om vad de ska köpa hem för foder!

Våra uppskattade valpväskor innehåller normalt 1 kg FourFriends Puppy, en snygg valpmapp för alla viktiga papper, information om fodret samt en rabattkupong, ett schampoprov från Espree, en liten flaska Urine off och en leksak.

Beställ valppaket

Rådgivning av foder

Har du funderingar om näringslära eller hundmat kan Du får rådgivning av vår näringsrådgivare Meri Hakkarainen, antingen via formuläret här eller skicka ett mejl till meri@fourfriends.se.

Har du frågor om vår uppfödarklubb kontakta oss gärna på breeder@fourfriends.se.

Sociala medier

Följ oss gärna på facebook och instagram. Vi vill gärna se vad våra FourFriends-uppfödare gör, så dela gärna med dig av ditt liv och dina hundar genom att hashtagga på Instagram med #fourfriendsbreeder och #fourfriendssverige

2020-04-09T13:54:48+00:00