Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Erbjudanden till dig – hunduppfödaren

Erbjudanden till dig

  • 30% rabatt!

  • Gratis valppaket!

17 kg säckar

Som medlem i vår uppfödarklubb och uppfödare med kennelnamn så får du köpa speciella uppfödarsäckar på 17 kg. Dessa är rabatterade med ca 30 % endast för er uppfödare och kostar då lika mycket som 12 kg i butik. I flera butiker är dessa säckar beställningsvara så kontakta din butik i god tid. Alla sorter finns som uppfödarsäck! Precis som på alla andra säckar är det 100 % smakgaranti.

Jack Russell Terriervalp som ligger på rygg i en säng bredvid en förpackning FourFriends torrfoder för känsliga men aktiva hundar.

Valppaket

Medlemmar i vår uppfödarklubb, som använder FourFriends till sina hundar, kan beställa valppaket utan kostnad att lämna med vid leverans av valparna. Detta är en hjälp för att du som uppfödare ska kunna rekommendera valpköparna att fortsätta använda det foder som valparna är vana vid sedan tiden hos dig. Ett foderbyte precis vid leverans kan få en valpmage ur balans och om valpköparna följer dina rekommendationer får valpen fortsätta äta ett välbalanserat och näringsriktigt foder för att utvecklas på bästa sätt. Ett tips är att redan innan leverans prata med valpköparen om vad de ska köpa hem för foder!

Våra uppskattade valpväskor innehåller normalt 1 kg FourFriends Puppy, en snygg valpmapp för alla viktiga papper, information om fodret samt en rabattkupong, ett schampoprov från Espree, en liten flaska Urine off och en leksak.

Beställ valppaket

Uppfödarklubben

Välkommen som medlem i vår uppfödarklubb! Du får ett personligt medlemskort, nyhetsbrev per e-mail, tillgång till att beställa valpväskor, erbjudanden och rabatt på FourFriends torrfoder. Det är gratis och du förbinder dig inte till något.

Ibland har vi erbjudanden bara för medlemmar när vi står till exempel på utställningar och andra mässor.

Har du frågor om vår uppfödarklubb kontakta oss gärna på breeder@fourfriends.se.

Du kan också ställa frågor till vår näringsrådgivare Meri Hakkarainen, antingen via formuläret här eller skicka ett mejl till meri@fourfriends.se.

Bli medlem

Sociala medier

Följ oss på facebook och instagram. Vi vill gärna se vad våra FourFriends-användare gör så dela gärna med dig av ditt liv med din katt/katteri genom att hashtagga #fourfriendsbreeder och tagga oss med @fourfriendssverige

2018-11-28T16:06:06+00:00